Hääpotrettisessio iki-ihanassa Helsingin talvipuutarhassa. Paikka tarjoaa hääkuvaukseen upeat puitteet lukuisine kauniine kasveineen. Lisäksi rakennuksesta löytyy hyvin elävää arkkitehtuuria sekä upea karppiallas! Kuvausta varten ei tarvitse pyytää erillistä lupaa, mutta kannattaa kuitenkin muistaa kunnioittaa istutuksia vaikka unelmaruutu olisi kuinka tärkeä asia hääparille ja kuvaajalle.

haakuvaaja helsinki haakuvaus wedding photographer haakuvaaja helsinki haakuvaus wedding photographer haakuvaaja helsinki haakuvaus wedding photographer haakuvaaja helsinki haakuvaus wedding photographerhaakuvaaja helsinki haakuvaus wedding photographer haakuvaaja helsinki haakuvaus wedding photographer haakuvaaja helsinki haakuvaus wedding photographer  haakuvaaja helsinki haakuvaus wedding photographer haakuvaaja helsinki haakuvaus wedding photographerHääpotrettisessio iki-ihanassa Helsingin talvipuutarhassa. Paikka tarjoaa hääkuvaukseen upeat puitteet lukuisine kauniine kasveineen. Lisäksi rakennuksesta löytyy hyvin elävää arkkitehtuuria sekä upea karppiallas! Kuvausta varten ei tarvitse pyytää erillistä lupaa, mutta kannattaa kuitenkin muistaa kunnioittaa istutuksia vaikka unelmaruutu olisi kuinka tärkeä asia hääparille ja kuvaajalle.