Noran ja Niklaksen hääpäivänä välitön ja rento tunnelma oli läsnä jokaisena hetkenä. Paikalla oli iso joukko ystäviä ja perhettä. Vihkiminen Kallion kirkossa oli intiimi tapahtuma, jossa normaalien vihkimisriittien lisäksi kuultiin Noran lauluesitys aviomiehelleen.

Vihkimisen jälkeen pääsimme aloittamaan virallinen hääpotrettisessio lähellä juhlapaikkaa Villa Stansvikia. Morsiamen upea mekko huntuineen pääsi oikeuksiinsa kun hääpäivänä saimme nauttia poikkeuksellisen vauhdikkaasta tuulesta. Vaikka huntu sinkoili sinne tänne ei se estänyt meitä toteuttamasta potrettikuvausta miljöössä juhlapaikan lähiympäristössä. Olen saina sanonut, että hääpäivän säästä ei kannata välittää. Oli sää minkälainen tahansa, tulee se olemaan osa teidän hääpäivää ja sen kuuluu myös näkyä valokuvamuistoissa. Juhlien jälkeen hääpari oli menossa suoraan häämatkalle. Siksi ajatteli viellä ikuistaa tämän hetken kuvaamalla pikkutunneillä hääpotrettia Helsinki-Vantaan lentokentän keskiössä!

 

Alla lyhyt hääpäivän kuvatarina. Oikein paljon onnea vielä Noralle ja Niklakselle!

haakuvaaja-omer-acar-helsinki-6 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-8 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-9 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-10haakuvaaja-omer-acar-helsinki-1-4 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-12 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-13 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-14 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-15 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-16 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-19 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-23 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-24 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-25 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-27 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-29 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-30 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-36 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-38 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-40 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-41haakuvaaja-omer-acar-helsinki-1-5 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-1-6 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-1-8 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-45 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-48 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-51 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-52 haakuvaaja-omer-acar-helsinki-53

 

Tallenna