Johannan ja Ronin hääpäivää vietettiin maalaisvivahteisessa miljöössä. Vihkimispaikkana toimi ihastuttavan karismaattinen Seutulan kappeli. Pieni puinen kappeli loi kivan välittömän ja rennon tunnelman vihkimistilaisuuden ympärille. Vihkimisen jälkeen juhlaseurue siirtyi juhlapaikalle Hämeenkylän kartanoon.

 

Hääpotretteja otettiin hääparin kodin läheisyydessä metsämaisemissa. Auringonpaisteessa ja kevyen kesätuulen siivittämänä hääparin ehkä jännittävimmästä päivästä saatiin pieni erillinen ja rauhallinen hetki hääpotrettien ikuistamiseksi.

 

Alla vielä läpileikkaus hääkuvista, kesäisiä sävyjä ja tunnelmia luvassa!

 

haakuvaaja_helsinki_omer_acr-1 haakuvaaja_helsinki_omer_acr-2 haakuvaaja_helsinki_omer_acr-3 haakuvaaja_helsinki_omer_acr-4 haakuvaaja_helsinki_omer_acr-5 haakuvaaja_helsinki_omer_acr-7 haakuvaaja_helsinki_omer_acr-10 haakuvaaja_helsinki_omer_acr-11 haakuvaaja_helsinki_omer_acr-12 haakuvaaja_helsinki_omer_acr-16 haakuvaaja_helsinki_omer_acr-15 haakuvaaja_helsinki_omer_acr-19 haakuvaaja_helsinki_omer_acr-18 haakuvaaja_helsinki_omer_acr-20 haakuvaaja_helsinki_omer_acr-21 haakuvaaja_helsinki_omer_acr-23 haakuvaaja_helsinki_omer_acr-25 haakuvaaja_helsinki_omer_acr-27 haakuvaaja_helsinki_omer_acr-29  haakuvaaja_helsinki_omer_acr-31haakuvaaja_helsinki_omer_acr-30

Tallenna