Sain kunnian olla ikuistamassa kansainvälistä rakkautta kuvankauniissa kaisaniemessä. Paikalla oli vain kourallinen hääparin lähimmäisiä: perhettä ja ystäviä.

Juhlapaikkana Cafe Piritta tarjosi upeat mahdollisuudet hääkuvaukselle sekä luovalle hääohjelmalle juhlapaikan läheisyydessä. Suosittelen lämpimästi.

Morsian, californialainen Bree hurmasi kaikki ihanalla lämpimällä persoonallaan. Nauruakaan ei säästelty. Sulhanen taas oli modernin skandinaavimiehen prototyyppimalli. Kohtelias, huumoritajuinen ja ennenkaikkea heittäytyvä. Tästä ehkä hienoimapana esimerkkinä sulhasen seppele! Toivottavasti kuvat lämmittävät mieltänne yhtä paljon kuin minunkin 🙂

haakuvaaja-helsinki-omer-acar-1 haakuvaaja-helsinki-omer-acar-2 haakuvaaja-helsinki-omer-acar-3 haakuvaaja-helsinki-omer-acar-4 haakuvaaja-helsinki-omer-acar-5 haakuvaaja-helsinki-omer-acar-6 haakuvaaja-helsinki-omer-acar-7 haakuvaaja-helsinki-omer-acar-8 haakuvaaja-helsinki-omer-acar-9 haakuvaaja-helsinki-omer-acar-10 haakuvaaja-helsinki-omer-acar-11 haakuvaaja-helsinki-omer-acar-12 haakuvaaja-helsinki-omer-acar-13 haakuvaaja-helsinki-omer-acar-14 haakuvaaja-helsinki-omer-acar-15 haakuvaaja-helsinki-omer-acar-16 haakuvaaja-helsinki-omer-acar-17 haakuvaaja-helsinki-omer-acar-18 haakuvaaja-helsinki-omer-acar-19 haakuvaaja-helsinki-omer-acar-20 haakuvaaja-helsinki-omer-acar-21 haakuvaaja-helsinki-omer-acar-22