Taas yksi ikimuistoinen kesän tuoksuinen hääpäivä teki lähtemättömän vaikutuksen hääkuvaajaan. Aloitin kuvauksen tällä kertaa normaalista poiketen vasta vihkipaikasta, joka oli suosittu Helsingin Vanhakirkko. Tunnelma morsiamen ja kaasojen keskuudessa oli taianomaisen rauhallinen. Jollakin tapaa kaikki tuntuivat tietävän mitä tehdään seuraavaksi. No eipä se hääkuvaajaa yhtään haitannut. Sulhanen oli niin ikään yhtä hymyä koko mies. Tiesin jo tässä vaiheessa, että päivä tulee olemaan hääkuvaajan unelmakeikka.

Seesteisen kirkkoseremonian jälkeen juhlaväki alkoi siirtymään kohti sipoon Hedåsenia. Vieraita koetteli pieni loppukesän raikas vesisade, mutta silti kaikki osallistuivat kirkon edessä otettavaan yhteiskuvaan. Siirryimme ryhmäkuvan jälkeen hääautolla Helsingin talvipuutarhaan kuvaamaan hääpotretteja. Vaikka saimme hääparin kanssa ihania fiiliksiä talteen talvipuutarhassa(, joka oli meidän plan B vesisateen varalta), ei se kuitenkaan tuntunut riittävän. Niinpä piipahdimme Sipoossa lähellä juhlapaikkaa sijaitsevassa metsikössä tavoitteenna kuvata potretteja raikkaassa metsämiljöössä. Hääpari heittäytyi täysillä yhteiseen kuvaushetkeen ja eikä varmana katunut sitä jälkikäteen 🙂

Tälläkin kertaa vesisade oli kaikista odotuksista huolimatta vain positiivinen asia hääkuvauksen suhteen. Rankin sade oli jo lakannut. Se jätti jälkeensä raikkaan kesäisen tuoksun sekä unohtumattomia muistoja!

 

 

haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-2 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-3 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-4 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-5 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-6 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-7 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-10 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-9 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-8 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-11 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-12 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-14 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-13 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-15 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-17 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-16 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-18 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-19 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-20 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-21 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-22 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-23 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-24 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-25 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-26 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-27 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-29 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-28 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-30 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-32 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-31 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-33 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-34 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-35 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-37 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-36 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-38 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-40  haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-41 haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-42haakuvaaja_omer_acar_helsinki_wedding_photography-39