Lotan ja Linuksen hääpäivä oli aurinkoinen ja mukavalla tavalla boheemi. Haapari suhtautui tulevaan päivään innoilla ja jokaisesta hetkestä nauttien. Sen näki jo kaukaa!  Vihkimisseremonia oli kauniissa Johanneksenkirkossa. Johanneksen kirkkoon tulee muuten aivan upea valo alttarille kun aurinko paistaa oikein kunnolla(ks. kuvat)!

Vihkimisseremonian jälkeen ryhdyttiin hääparin kanssa tositoimiin, ja aloitettiin potrettikuvaus lähiseudulla. Tällä kertaa hääkuvaajakin sai koke ajotain ainutkertaista kun hääpari poistui juhlapaikalta golf-kärryillä! Harmikseni kyytiin ei mahtunut kolmatta henkilöä 😛 hauskaa oli kuitenkin seurata perässä matkaa Johanneksenkirkola aina Kaivopuistoon. Kuvasimme merellisiä hääpotretteja tovin, kunnes astuimme kätevästi lauttaan, joka vei meidät suoraan juhlapaikalle. Myös juhlapaikka Särkänlinna oli minulle uusi tuttavuus, ja aivan ihastutta. Hääkuvaajan luovuus pääsee aivan uudelle tasolle aina uudessa kuvausympäristössä.

Hääpäivä jatkui mukavasti. Aurinko muistutteli itsestään koko päivän ajan. Juhan tunnelma oli erittäin huoleton ja lämmin. Yksi iso juhlapöytä teki tilasta vielä entistäkin intiimimmän. Pidemmittä puheitta päästän teidät nauttimaan hääpäivän kuvasadosta 🙂 Paljon onnea upealle hääparille vielä puolestani!

ps.

Myöhemmin syksyllä kävimme kuvaamassa hääparin kanssa toisen potrettisession morsiamen ihanan islanninhevosen Gjolan kanssa. Tästäkin kuvauksesta laitoin pari kuvaa blogiin 🙂

haakuvaaja_helsinki_omer_acar haakuvaaja_helsinki_omer_acar-2 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-3 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-4 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-5 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-6 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-7 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-8 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-9 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-10 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-11 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-12 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-13 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-14 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-15 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-16 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-17 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-19 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-20 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-21 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-22 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-23 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-24 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-25 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-26 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-28 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-27haakuvaaja_helsinki_omer_acar-29 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-30 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-31 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-33 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-34 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-35 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-36 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-37 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-38 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-39 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-40 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-41 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-42 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-43 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-44 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-45 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-46 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-47 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-48 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-49 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-50 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-51 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-52  haakuvaaja_helsinki_omer_acar-53haakuvaaja_helsinki_omer_acar-54 haakuvaaja_helsinki_omer_acar-55hää