Olen aina sanonut, että syksy on mitä parhainta aikaa hääkuvien kannalta. Toki kesäsesongissa on oma taikansa, varsinkin juhannuksen molemmin puolin, mutta Suomen syksy ja sen kirpeä ilma täyteläisineen väreineen ei ole pettänyt minua moneen vuoteen. Hääkuvaajana nautin selkeästä ja sopivan viileästä säästä. Uskon, että moni hääkuvaaja voi allekirjoittaa saman.

Syksyssä on vielä se bonus, että luonnossa kytee orastava ruska <3

Ilonan ja Antin hääpäivä oli yksi parhaista mitä viime syksy meille tarjosi. Aamupäivällä nautimme virkistävästä vesisateesta, joka rummutteli ikkunalautoja Hotelli Tammerissa morsiamen valmistelujen ajan. Kun pääsimme ulos kuvaamaan potretteja hääparin kanssa, oli sade saanuut tarpeekseen Tampereesta ja siirtynyt muille maille. Kostea ympäristö tarjosi meille monipuolisen potrettimiljöön niin Pirkanmaan pelastuslaitoksella kuin luonnon helmassa.

Potrettikuvauksen jälkeen päästiin varsinaisesti asiaan Juhlatalon Hovissa, jossa vihkiminen herkisti niin vieraat kuin päivän hääparinkin. Mukavan rento tunnelma piti otettaan koko juhlapäivän ajan ja tämä ihana tunnelma heijastuu tietysti myös hääkuviin! Alla muutama lempiotokseni Ilonan ja Antin hääpäivästä. 🙂

Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-2 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-3 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-4 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-5 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-6 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-8 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-10 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-11 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-12 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-14 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-16 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-17 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-18 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-20 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-21 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-22 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-24 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-25 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-26 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-27 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-31 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-30 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-32 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-34 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-33 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-35 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-36 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-38 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-37 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-39 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-41 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-42 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-44 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-46 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-47 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-48 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-50 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-49 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-51 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-52 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-53 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-61 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-62 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-64 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-66 Helsinki haakuvaaja Omer Acar photography-65