Sonjan ja Villen hääpäivänä helmikuussa oli jo lähtökuopissa aivan erityinen tunnelma. Hääseurueen valmisteluja kuvattiin hotellihuoneessa rennossa ja hilpeissä fiiliksissä. Hääpari oli ympäröity läheisillä ystävillä ja en usko heidän kereneen juurikaan jännitellä siinä touhuamisen lomassa. Kannattaa muuten kiinnittää erityisesti huomiota hääparin asuun: molemmilla aivan upeat puvut tähän tärkeään päivään jotka sopivat kuin nenä päähän!

Hääpotretteja kuvattiin Helsingin keskustassa vihkimispaikkana toimineen Saksalaisen kirkon ja juhlapaikan Ravintola Sipulin läheisyydessä. Hääparin heittäytyminen spontaanisti kuvauspaikkoihin ja tilanteisiin teki kyllä työstäni todella helppoa. Toisaalta hääpotrettikuvaus on juuri parhaimmillaan tätä: kahden rakastuneen kuvaamista siinä sivussa ilman suurempaa komentelua!

Tsekatkaa alta hääpäivän kuvat ja nauttikaa fiiliksestä. Muistathan jättää kommentin alle! 🙂

 

haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-2 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-3 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-4 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-5 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-6 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-7 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-8 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-9 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-10 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-11 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-12 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-13 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-14 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-15 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-16 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-17 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-18 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-19 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-20 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-21 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-22 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-23 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-24 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-25 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-26 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-27 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-28 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-29 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-30 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-31 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-32 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-33 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-34 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-35 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-36 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-37 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-38 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-39 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-40 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-41 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-42 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-43 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-44 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-45 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-46 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-47 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-48 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-49 haakuvaus helsinki haakuvaaja omer acar-50