Oli tulossa vappu. Mutta ensin tämän upean parin täytyi päästä naimisiin. Paavon ja Nitan tarina aina ensitapaamisesta hääpäivään asti kuulosti kuin parhaimmalta hollywood-rakkaustarinalta. Kuvasimme potretteja helsingin kasvitieteellisessä puutarhassa ja sulhanen demonstroi vielä askel askeleelta miten kosiminen oli siinä samaisessa paikassa tapahtunut. Ei kai hääpotreteille voi olla enää parempaa paikkaa kuin se täysin sama piste, missä kosinta tapahtui?

Intiimi, tunteikas, välitön. En keksi kauniimpia adjektiiveja kuvailemaan tätä hääpäivää. Aina Helsingin Tuomiokirkon vihkimistilaisuudesta Ravintola Muruun hääseurueen yhteiseen juhlaillalliseen asti. Toki meitä ilahdutti myös karismaattinen prewappu lumisade. Tsekkaa kuvat ja fiilistele, muistathan jättää kommentin jos tykkäsit! 🙂

omeracar photography_haakuvaaja helsinki omeracar photography_haakuvaaja helsinki-2 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-3 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-4 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-5omeracar photography_haakuvaaja helsinki-7 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-6  omeracar photography_haakuvaaja helsinki-8 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-9 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-10 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-11 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-12 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-13 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-14 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-15 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-16 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-17 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-18 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-19 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-20 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-29 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-21 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-28 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-27 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-30 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-26 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-25 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-24 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-23 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-22