Virva otti minuun yhteyttä jo pari vuotta ennen hääpäivää. Tulevan hääparin toiveissa oli boheemit ja ajattomat hääkuvat, jotka antaisivat oikean kuvan hääpäivästä. Yhteydenotosta muista vieläkin, että siinä erityisesti tähdennettiin sitä, että tarkoitus on pitää kunnon bileet, jossa kaikilla voi olla hauskaa ilman sen kummempia pönötyksiä. Ja niin siinä kävi.

Ihanan välitön vihkiminen Ravintola Savun terassilla läheisimpien ihmisten läsnäollessa ja jousikvartetin säestämänä. Ei kai keväinen hääpäivä tämän paremmaksi voinut muuttua? Puheen sorina sekottui lintujen lauluun juhlapaikan terassilla vieraiden viihtyessä. Sisällä lasien kilinä ja intohimoiset naurukohtaukset osoittivat, että hääpari oli onnistunut tavoitteessaan. Illan jatkuessa ja auringon laskiessa lämmin valokeila halasi ulkotanssilattialla tanssahtelevia vieraita.  Tunnelma oli niin täydellinen, että en usko kenenkään kaivanneen seuraavaa päivää.

 

omeracar photography_haakuvaaja helsinkiomeracar photography_haakuvaaja helsinki-2 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-3 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-4 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-5 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-6 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-7 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-8 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-9 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-10 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-11 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-12 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-13 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-14 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-15 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-16 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-17 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-18 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-19 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-20 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-21 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-22 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-23 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-24 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-25 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-26 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-27 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-28omeracar photography_haakuvaaja helsinki-41 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-29omeracar photography_haakuvaaja helsinki-42omeracar photography_haakuvaaja helsinki-39 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-30omeracar photography_haakuvaaja helsinki-43 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-31 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-32 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-33 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-34 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-35 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-36 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-37 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-38 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-44 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-45 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-46 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-47 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-53 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-54 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-55 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-56 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-51 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-52 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-50 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-49 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-57 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-58 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-48 omeracar photography_haakuvaaja helsinki-40